Biografija

Košarka

Prve sportske korake u desetoj godini napravila sam na košarkaškom terenu Crvene zvezde. Karijeru sam nastavila u KK Voždovac gde sam bila višestruki kadetski i juniorski prvak stare Jugoslavije. Prvi profesionalni ugovor potpisala sam sa KK Studentom iz Valjeva, odakle me je put odveo u prvaka Evrope Jedinstvo Aidu. Bila sam član juniorske reprezentacije stare Jugoslavije koja je osvojila bronzanu medalju na evropskom i srebrnu na svetskom prvenstvu. Posle raspada stare Jugoslavije odlazim u Grčku u KK Pagrati iz Atine u kome sam provela šest prvenstvenih sezona. U prvoj sezoni postala sam prvi strelac grčkog prvenstva i kapiten najboljih stranaca Grčke. Iz atinskog Pagratija prešla sam u KK Celje u Sloveniji. Karijeru sam okončala u Crvenoj zvezdi gde sam narednu sezonu postala sportski direktor istoimenog kluba.

Pink Panter

Moj put u kriminalu krenuo je davno i trajao je dugo. Prvi susret sa zatorom desio se 2006. godine na ostrvu Krit u Grčkoj. Optužena sam za tešku krađu skupocenu bundare. Novembra 2008. puštena sam na slobodu posle odležane dvoipgodišnje kazne. 4 godine kasnije marta 2012. godine uhapšena sam kao pripadnik međunarodne organizovane kriminalne bande Pink Panter i optužena da sam organizator 116 izvršenih teških krađa (aktera), uglavnom juvelirnica. 4 meseca kasnije izvršila sam bekstvo iz najobezbeđenijeg grčkog zatvora Koridalo u Atini.Tri meseca kasnije ponovo sam uhapšena i optužena da sam organizator izvršene oružane pljačke u Atini na Argirupoliu. Osuđena sam na zatvorske kazne od po 12, 12 i 8 godina i 6 meseci. Posle apelacionih sudova moje kazne su smanjene. Pet godina kasnije jula 2017. puštena sam na slobodu.

Knjige

Knjiga je nastala tokom izdržavanja moje dugogodišnje zatvorske kazne u grčkom zatvoru Tiva. Rodila se iz pobune i želje da moji najbliži ponovo osete otkucaje moje duše tamo gde me već dugo nema. Ona je neprerađena i iskrena ispovest, iščupana iz moga srca. Jedini vodič bila je neizmerna ljubav prema likovima koje sam u njoj opisla.

Umetnost

Slikanje je najveća strast u mom životu koja se rodila iza prljavih i sivih zatvorskih zidova. Ako bi neko otvorio moju dušu u njoj nikada ne bi našao niti bivšeg sportistu niti prestupnika već samo umetnika. Moje slikanje otvorilo je novi svet tišine misli u kome su sati postali minuti a godine meseci.